Izvor:
10.02.2019 u 09:38
0

KOLINDA GRABAR: Huliganstvo je pošast suprotan idealima sporta!

Huliganstvo je pošast suprotna idealima sporta, a svako nasilje neprihvatljivo, poručila je sinoć hrvatska predsednika Kolinda Grabar Kitarović povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi.

– Zahvaljujem građanima Splita koji su danas odmah stali u odbranu tih vrednosti – navela je Kitrovićeva na svom tviter nalogu.

Vaterpolisti Crvene zvezde, koji su sinoć trebalo da igraju na Poljudu sa Mornarom, napadnuti su tokom dana u centru Splita.

Prema navodima "Slobodne Dalmacije", četvorica igrača sedela su na kafi oko 13:40 sati na Rivi, glavnom gradskom šetalištu, kada im je prišla grupa mladića i zatražila od njih da skinu trenerke sa klupskim obeležjima, a potom nasrnula na njih i počela da ih tuče.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Printscreen/@mtm800e

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter