Izvor:
28.03.2019 u 15:20
0

HAN pozvao lidere da što pre formiraju vlast u BiH i FBiH!

Evropski komesar za politiku susedstva i pregovore o proširenju Johanes Han pozvao je danas lidere u BiH da brzo formiraju vlast da bi nastavili sprovođenje reformi u intersu građana.

Pozvao sam ponovo lidere da brzo formiraju vlast kako bi nastavili sprovođenje reformi u interesu građana – napisao je Han na tviteru nakon razgovora sa članovima Predsedništva BiH – predsedavajućim Miloradom Dodikom, Željkom Komšićem i Šefikom Džaferovićem.

Han se tokom dana sastao sa 16 političkih subjekata u Sarajevu, a sa zvaničnicima BiH je razgovarao o reformama i procesu evropskih integracija.

Iz Sarajeva, Han večeras stiže u dvodnevnu posetu Srbiji gde će se sastati s predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter