Izvor:
08.04.2019 u 17:25
0

DODIK NAJAVIO: Sa Vučićem sutra u Mostaru o završetku Saborne crkve!

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je da će sutra u Mostaru gde će kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovati na Sajmu privrede, sa Vučićem obići i Sabornu crkvu u tom gradu.

Saborna crkva u Mostaru srušena je tokom rata u BiH, a rekonstrukcija se finansira sredstvima Republike Srpske i Srbije.

Dodik je kazao da će sa Vućićem sutra u Mostaru sagledati na koji način i kada mogu da završe kompletnu obnovu, odnosno izgradnju Saborne crkve.

Planiramo da zajedno posetimo Sabornu crkvu i da se sastanemo sa srpskom zajednicom u Mostaru kao što smo učinili prošle godine. Želimo da vidimo šta smo uradili od onoga što je rečeno, mada već sada mogu da kažem da je sve realizovano, kao i da vidimo na koji način možemo pomoći srpskoj zajednici – rekao je Dodik.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter