Izvor:
30.09.2016 u 19:06
0

SLUČAJ REFERENDUM U BIH: Dodikov pravni tim traži odlaganje saslušanja

Advokatski tim predsednika Republike Srpske Milorada Dodika od Tužilaštvu BiH zatražio je odlaganje saslušanja zakazano za ponedelja, 3. oktobar, na koje je pozvan zbog organizovanja referenduma o Danu Republike, pišu banjalučke Nezavisne novine.

Advokat Goran Bubić kazao da je odlaganje zatraženo iz poznatih razloga koje je Dodik već izneo u javnost. Dodao je da ni njima odgovor iz Tužilaštva na ovaj zahtev nije poznat.

"Ne znam šta će dalje uraditi Tužilaštvo", rekao je Bubić tom banjalučkom dnevniku.

Iz Tužilaštva BiH odbili su juče da otkriju kakav će njihov odgovor biti na ovaj zahtev.

Komentar nisu imali ni na zahtev za odlaganje saslušanja, a ni na najavljene proteste 3. oktobra ispred ove institucije.

Dodik je juče nakon sednica Predsedništva i Glavnog odbora SNSD-a ponovio da će se na poziv Tužilaštva BiH odazvati, ali da ne želi ići u Sarajevo, i izrazio je spremnost da se obrati putem video-linka ili s bilo koje lokacije u RS.

Ni na ovu informaciju nadležni u Tužilaštvu BiH nisu imali komentar.

Tanjug
Foto: snsd.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter