Izvor:
15.04.2019 u 05:50
0

LJIMAJ: Spremni smo za nastavak dijaloga!

Kopredsedavajući prištinskog pregovarackog tima Fatmir Ljimaj izjavio je da je Priština spremna za nastavak dijaloga o sporazumu o normalizaciji odnosa s Beogradom.

Ljimaj je rekao da je Priština spremna svakog trenutka da nastavi dijalog, ali da "nastavak zavisi od srpske strane".

Trenutno mislimo da smo poslali poruku međunarodnoj zajednici da smo spremni. Oni moraju da rade sa Srbijom da ona bude spremna da sedne za sto. Kad god je Srbija spremna i mi smo spremni. To ne zavisi samo od nas, već i od druge strane – rekao je Ljimaj.

On je kazao i da je jedini način da se reše problemi između Beograda i Prištine ozbiljan dijalog koji bi, kako je ponovio, vodio "priznavanju Kosova od strane Srbije".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter