Izvor:
27.04.2019 u 18:11
0

VATIKANSKI LIST: Milorad Dodik na naslovnoj strani sa papom Franjom!

Vatikanski list "Oservatore Romano" na naslovnoj strani današnjeg izdanja objavio je opširan tekst o poseti predsedavajućeg i srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika Vatikanu.

List piše da je sastanak Dodika sa poglavarom Rimokatoličke crkve papom Franjom, kao i državnim sekretarom Pjetrom Parolinom, protekao u srdačnoj atmosferi.

"Oservatore Romano", koji je na naslovnoj strani objavio i fotografiju Dodika i papa Franje, navodi da je jedna od tema sastanka bila i proširenje EU na područje Zapadnog Balkana.

U tekstu se dodaje da je na sastancima bilo reči o dobrim bilateralnim odnosima, situaciji u BiH, njenom ekonomsko-socijalnom razvoju, paritetu konstitutivnih naroda, kao i njihovom pomirenju.

Tokom susreta, ističe list, naglašena je i važnost dijaloga naroda u BiH.

Dodik je juče boravio u poseti Vatikanu, zajedno sa predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter