Izvor:
05.05.2019 u 17:38
0

SKANDAL U AUSTRIJSKOJ ŠKOLI: Nastavnik se sukobio sa učenikom i pljunuo ga, pošto je on nasred časa pustio Užičko kolo!

Austriju je ovih dana šokirao snimak iz Više tehničke škole u bečkom Otakringu kada se nastavnik sukobio sa učenikom i pljunuo ga, pošto je on nasred časa sa još nekoliko đaka pustio Užičko kolo, izašao pred tablu i igrao oko profesora.

Incident je okončan skandalom koji se dogodio kada je nastavnik pljunuo učenika. Naime, on je sa još nekoliko đaka ali i samostalno puštao srpsko kolo, motao cigaretu nasred časa i na slične načine provocirao nastavno osoblje. Ovaj događaj je sada glavna je tema u Austriji.

Naime, nastavnik i učenik su se prvo verbalno sukobili kada je tinejdžeru naređeno da napusti učionicu. Učenik ga nije poslušao, a u raspravu su se "agresivno navijački" uključili i ostali đaci.

Stvar je eksalirala kada je profesor pljunuo učenika posle čega ovaj nasrće na njega, a snimak se prekida.

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se vidi da je pomenuti profesor ranije bio žrtva bezobraznih đaka. I pored toga, škola je odlučila da da otkaz nastavniku, a samo istraži ponašanje učenika.

Reagovala je i desničarska Slobodarska partija Austrije (FPÖ) koja je za incident okrivila socijaldemokrate (SPÖ) i Stranku zelenih koji vode obrazovanje u Beču.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter