Izvor:
05.10.2016 u 18:56
0

NOVA SASLUŠANJA U TUŽILAŠTVU BIH POVODOM REFERNDUMA: Petković sledeći daje izjavu

SARAJEVO – Tužilaštvo Bosne i Hercegovine uputilo je danas članovima Komisije za referendum poziv na saslušanje i to u svojstvu osumnjičenih. Poziv iz ove pravosudne institucije BiH danas je dobio advokat Milan Petković, koji je bio član Komisije za sprovođenje referenduma u Republici Srpskoj. U pozivu se navodi da se na saslušanje poziva radi ispitivanja u predmetu protiv Milorada Dodika zbog "krivičnog dela neizvršenje odluke Ustavnog suda BiH, Suda BiH ili Doma za ljudska prava".

Petković je pozvan da se 10. oktobra pojavi u Tužilaštvu radi davanja izjave u svojstvu osumnjičenog u ovom "krivičnom predmetu".

Nezavisne novine
Foto: Twitter / RTRS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter