Izvor:
14.06.2019 u 09:45
0

VIKTOR ORBAN: Ne vidi mesto za Fides u proimigranskoj političkoj porodici!

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da ne vidi mesto za svoju partiju Fidesu u proimigrantskoj političkoj porodici koja bi zaboravila svoje hrišćanske korene.

On je u intervjuu za mađarski državni radio rekao da Fides ne želi da na evropskoj sceni pripada grupi koja ne poštuje nacije i, kako je rekao, “postaje talac briselskih birokrata”.

Orban je naveo da mu je sekundarna briga kojoj će političkoj grupaciji u Evropi Fides pripadati u budućnosti, ali je dodao da će, kada bude odlučivao o tome, voditi računa o interesima Mađarske na evropskoj političkoj sceni.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Kun Zoltán László

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter