Izvor:
21.06.2019 u 17:27
0

CENTAR DUBROVNIKA OSTAO BEZ STRUJE: Franković krivi ugostitelje?!

U centru Dubrovnika od četvrtka uveče nema struje.

Reč je o ozbiljnom kvaru koji zahteva velike radove i radnici moraju da zaustave saobraćaj preko Pila da bi zamenili transformator.

Uzrok nestanka struje u istorijskom jezgru Dubrovnika je preopterećenje sistema koje je dovelo do kvara na trafostanici, a gradonačelnik Mato Franković krivicu je prebacio na ugostitelje zbog velikog broja klima i ostalih uređaja u tom delu grada.

Nestanak struje izazvao je nezadovoljstvo ugostitelja zbog pada prihoda s obzirom da nisu mogli normalno da rade, ali Franković ih je prozvao.

Nisu se zabrinuli hoće li zbog uvođenja novih uređaja neko u gradu ostati bez struje. To je sistem spojenih posuda – utvrdio je Franković.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter