Izvor:
22.06.2019 u 06:09
0

DODIK: Stranke u Republici Srpskoj su spremne za formiranje Saveta ministara BIH!

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je juče da su stranke iz Republike Srpske spremne za formiranje Saveta ministara BiH, ali da ne prihvataju nikakva uslovljavanja.

"Umesto da uslovljavamo mi, koji nismo zadovoljni statusom u okviru BiH, uslovljavaju Bošnjaci koji su uvek favorizovani od strane međunarodne zajednice", rekao je Dodik.
On je istakao da su Srbi dovedeni u poziciju čekanja zbog nepotrebnih uslovljavanja.

"Trebalo je odmah formirati Savet ministara i nastaviti se baviti pitanjima, čak i onima koje forsiraju Bošnjaci. Naš pristup je jednostavan, hoćemo što pre da formiramo vlast, ali nećemo se mnogo oko toga truditi. Ako njima nije stalo do ovakve BiH, nije ni nama", rekao je Dodik.

On je dodao da najveću štetu zbog neformiranja vlasti trpi sama BiH.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter