Izvor:
22.06.2019 u 16:13
0

NEVREME S GRADOM STIGLO U HRVATSKU: Moguće pijavice!

Nevreme praćeno gradom stiglo je danas popodne u hrvatsko Zagorje, a grad je padao u Kumrovcu, na tuheljskom području, u Krapini.

Državni hidrometeorološki zavod u subotu je izdao narandžasto upozorenje za veći deo Hrvatske – riječku, karlovačku, zagrebačku i osječku regiju.

Na pomenutim područjima očekuju se veće količine padavina u kraćem vremenu, odnosno izraženiji pljuskovi s grmljavinom i mogućim gradom.

Na Fejsbuk stranici meteo službe Severe Weather Europe objavljeno je kako su na severu Italije, u Sloveniji i Hrvatskoj u subotu poslepodne i uveče mogući grad, jaki i opasni vetrovi, obilne padaline, ali i pijavice.

Nevreme je zahvatilo i zagrebačko područje, a neki podvožnjaci su poplavljeni.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter