Izvor:
12.08.2019 u 14:34
0

HAOS NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Dvojica mladića propala kroz ogradu na šetalištu Pet Danica!

Dvojica mladića iz Herceg Novog zadobila su lakše telesne povrede rano jutros kada su propala kroz ogradu Šetališta pet Danica na plato za barke na Škveru.

Oni su pali sa visine od 2,5 metra, povredili glavu i dobili ogrebotine po telu.

Kako navodi, ovo je drugo "propadanje“ šetača za godinu dana, koji ne znaju da je ograda u veoma lošem stanju i da se na nju ne bi trebalo naslanjati.

Sličan slučaj desio se prošlog leta na delu Šetališta kod Vojničkih banja, kada su momak i devojka pali sa visine od pet metara.

Na ogradi, koja je korodirala na jednom delu šetališta neko vreme je bila crvena traku kao upozorenje da se na nju ne treba naslanjati. U međuvremenu jedan deo ograde je ojačan, a drugi tek očekuje sanacija.

Zaštita ili traka upozorenja u međuvremenu je pokidana i a nova nije postavljena.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter