Izvor:
18.08.2019 u 17:15
0

DIMITROV: Sveobuhvatno i odlučno rešiti slučaj „Reket“!

Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Nikola Dimitrov ocenio je danas da je neophodno sveobuhvatno i odlučno rešavanje slučaja "Reket".

– Mogućnost za umešanost tužioca iz Specijalnog tužilaštva u trgovanju sa odgovornošću, maksimalno povećava potrebu za sveobuhvatno i odlučno rešavanje ovog slučaja – naveo je Dimitrov na društvenim mrežama.

Prema njegovim rečima, ako je onaj ko je trebao da procesuira kriminal, stao na stranu kriminalaca, to treba da bude dodatni motiv u borbi za pravdu.

– Rešavanje i pravda u slučaju ''Reket'', ali i rešavanje svih drugih kriminala. ''Reket'' je zapravo raskrsnica. Jedan put vodi ka budućnosti, drugi ka provaliji – zaključio je Dimitrov na tviteru.

U slučaju "Reket" u Severnoj Makedoniji optužen je makedonski šoumen Bojan Jovanovski-Boki 13, koji je od skopskog biznismena Jordana Kamčeva iznudio više od milion evra u zamenu za oslobađanje od pritvora, rešenje koje bi morala da potpiše šefica Specijalnog tužilaštva Katica Janeva.

U prisluškivanim razgovorima između Kamčeva i Bokija 13, koji je objavio italijanski list "La Veritas", čuje se i glas Janeve koja se obraća Kamčevu rekavši da "ne brine i da će sve biti ok".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter