Izvor:
21.08.2019 u 17:37
0

DODIK JASAN: Prilikom formiranja vlasti BiH neće biti kompromisa!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da sa formiranjem vlasti na nivou BiH ne treba da se kalkuliše, da u Sporazumu koji su potpisala trojica lidera sve jasno piše i da zbog toga neće pristati ni na kakve kompromise.

Dodik je istakao da je reč o legitimnom predstavljanju i da se dobro zna ko su izborni pobednici.

– Samo ću reći da nema cene, pa ni za formiranje Saveta ministara koju smo spremni da platimo da kalkulišemo s tom pričom o NATO. Pogledajte porodice stradalih vojnika Italijana koji su ovde bili u operacijama u vreme bombardovanja. Oni su dobili na njihovim sudovima da im isplate odštetu zato što nisu bili obavešteni da će biti bačen osiromašeni uranijum, i da su zbog toga obolevali od malignih bolesti. Umrlo ih je 17. A evo sada su se oglasili i nemački vojnici- rekao je Dodik.

Lideri SNSD Milorad Dodik, HDZ BiH Dragan Čović i SDA Bakir Izetbegović potpisali su 5. avgusta u Sarajevu dokument Principi za formiranje vlasti na nivou BiH kojim je dogovoreno da za 30 dana bude formiran Savet ministara, kao i izmene Izbornog zakona i ukidanje nadležnosti OHR.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Grad Bijeljina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter