Izvor:
08.09.2019 u 10:56
0

NEZAPAMĆEN INCIDENT: Pripadnik vojske pretukao dečaka!

Dečak star 14 godina pretučen je u Otočcu, a napao ga je pripadnik Vojske Hrvatske.

Hrvatsko Ministarstvo odbrane (MORH) oštro je osudilo taj incident.

Prema informacijama nadležnih državnih tela, pripadnik Oružanih snaga RH je izvan radnog vremena i redovne službe učestvovao u incidentu u Otočcu, gde su maloletnoj osobi nanete telesne povrede, prenosi Index.hr.

Mediji pišu da je dečak povređen nakon što ga je napao 43-godišnjak, jer je s prijateljima sedeo u njegovom čamcu. Dečak se s prijateljima igrao na reci te su seli u čamac, nakon čega im je prišao muškarac i napao ih drvenom letvom.

MORH navodi da je sprovedeno kriminalističko istraživanje i da je protiv pripadnika Oružanih snaga podnesena krivična prijava zbog osnovane sumnje u počinjenje dela nanošenja teških telesnih povreda.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter