Izvor:
30.10.2016 u 21:38
0

Opozicija u strahu od režimskog terora: Nakon zvaničnog proglašenja rezultata izbora, Milo se sprema da zavede diktaturu?!

Opozicioni DF ocenio je kao "skandalozno ponašanje" odluku DIK da proglasi konačne rezultate parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, koji su održani 16. oktobra.

U saopštenju DF se osporavaju glasovi za proglašenje izbornih rezultata dvoje članova DIK-a, Bafte Mavrić iz Ulcinja i predstavnika NVO sektora u Komisiji Vlada Dedovića. Za Mavrić se navodi da se protiv nje vodi postupak zbog korupcije, a za Dedovića da nije autentični zastupnik NVO sektora.

Za Centar za monitoring i istraživanja, čiji je Dedović predstavnik, se navodi da je pod uticajem Agencije za nacionalnu bezbednost.

Na osnovu toga što je DIK, na sednici prošle noći, uz glasove Mavrić i Dedovića, usvojila odluku o proglašenju izbornih rezultata, DF ocjenjuje da se Demokratska partija socijalista sprema da uvede "diktaturu".

Prema oceni DF, i ovi parlamentarni izbori su "pokradeni" i zato je, kako je saopšteno, potrebno da opozicija ujedini sve svoje snage, da zaboravi na međusobne razlike, da bi se, kako se navodi, Crna Gora "oslobodila od smrtonosnog zagrljaja kriminalne i korupcionaške hobotnice DPS".

Beta
Foto: Twitter/__cruelladevil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter