Izvor:
07.11.2019 u 15:02
0

NERADNICI IZ TUŽILAŠTVA: Dodik traži odgovornost u slučaju Davida Dragičevića!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da se tužilaštvo apsolutno neodgovorno odnosi prema slučaju stradanja Davida Dragičevića iz Banjaluke.

Dodik je dodao da treba tražiti njihovu odgovornost.

– Treba tražiti javnu odgovornost za one koji to ne rade i pokušati uspostaviti sistem koji će biti odgovoran prema društvu – rekao je Dodik.

Odgovornost tužilaštva ogleda se u tome da i nakon proteklog vremena javnost i porodica nemaju nikakvih informacija, što je nedopustivo.

– Jasno je da je mogućnost da to bude rešeno locirana jedino u tužilaštvu, i to ne može da bude predmet političkih i drugih institucija, niti zakonodavne i izvršne vlasti – kazao je Dodik.

Nestanak 21-godišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića prijavljen je 18. marta, a njegovo telo pronađeno je 24. marta.

Istragu o stradanju mladića vodi Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

Izvor: B92
Foto: twitter/snsddodik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter