Izvor:
17.11.2019 u 14:56
0

ZAEV PORUČIO: Severna Makedonija u januaru postaje punopravna članica NATO!

Premijer Severne Makedonije, Zoran Zaev, najavio je da će i Španija i Francuska uskoro ratikovati pristupni protokol, te će njegova zemlja u januaru postati punopravna članica NATO.

Zaev je na stranačkoj tribini u Velesu rekao da mu je u petak premijer Španije Pedro Sančes rekao da će brzo biti formirana nova tamošnja vlada posle izbora održanih 10. novembra.

„Španija će veoma brzo formirati vladu i ratifikovaće protokol za NATO što očekujemo. Krajem novembra Frnacuska će ga ratifikovati u Parlamentu, jer je Senat to već uradio. Tako će sve zemlje NATO ratifikovasti protokol“, rekao je Zaev sinoć na tribini tokom stranačke kampanje „Na pravom putu“.

Španija i Francuska su poslednje od 29 članica koje treba da ratifikuju protkol o pristupanju Severne Makdonije NATO-u.

Izvor: danas.rs
Foto: balkans.aljazeera.net/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter