Izvor:
28.11.2019 u 04:18
0

BIO JE HODAJUĆA AVET: Pogledajte monstruma sa četiri noge!

U MAKEDONIJI su spasioci, ljubitelji životinja, pronašli psa koji je izgledao kao čudovište. Niko ga nije hteo primiti na smeštaj niti mu pomoći, osim jedne divne grupe ljudi koja je znala da je pred njima dug put do oporavka. Svim svojim srcem su verovali da će, kada se oporavi, biti prekrasan pas. Dobio je ime Louie.

Kada su ga pronašli, nije imao ni jedne dlake na koži i izgledao je kao hodajući kostur. Njegova koža je bila crvena i upaljena od šuge i svima se gadio. Zbog svoje bolesti i izgleda čak su ga i neki lokalni seljani u sjevernoj Makedoniji pretukli.

Louie je imao sreće te su ga spasili volonteri iz organizacije Saving Macedonian Strays ( SMS) i iako su sumnjali da će prežveti i oporaviti se dovoljno da bude spreman za udomljenje, odlučili su pokušati. Uprkos lošim prognozama, Louie se odlično oporavio pod snegom makedonske organizacije za spašavanje psa lutalica.

SMS organizacija je kontaktirala Elizabeth Bell, ravnateljicu bolnice za životinje Penny Jones iz Cumbria u Engleskoj, koja se odazvala na poziv i zaputila u Makedoniju kako bi pomogla Louieju u oporavku i pronalaženju porodice u Engleskoj.

Elizabeth Bell je izjavila za Metro.co.uk:

" Kada su ga spasili, mislila sam da će njegov oporavak biti jako težak i da će biti jako teško pronaći mu novu porodicu. Nije imao ni jedne dlake na telu i izgledao je užasno. Sada je on kao medvedić i ima prekrasno krzno. Na početku je s ljudima malo sramežljiv, no vrlo brzo se opusti i postaje zaigrano i veselo štene. Veliki nežni div od psa."

index.hr
Foto: index/printscreeen/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter