Izvor:
27.11.2016 u 02:03
0

PUCNJAVA U BARU: Izrešetan svedok ubistva Škerovića, policija traga za… (VIDEO)

Policija traga za Baraninom Dinom Ibrahimovićem (20) zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića.

Bošković je ranjen sinoć oko 23.30 časova u blizini barske zgrade policije. Samo mesto pucnjave udaljeno je od Centra bezbednosti Bar oko 50 metara.

Kako je "Vestima" saopšteno u policiji, Ibrahimović je ispalio više hitaca u Boškovića i pobegao. Boškovića je ranjen u predelu donjih ekstremiteta i nije životno ugrožen. Ibrahimović do sada nije bio u policijskoj evidenciji.

Bošković je u policijskoj evidenciji zaveden kao bezbednosno interesantno lice, a poslednji put je bio u novinskoj crnoj hronici nedavno, kao učesnik tuče sa Milanom Pupovićem koji je potom namerno pregazio Milana Škerovića.

Vijesti.me
Foto: Twitter/DraganMocevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter