Izvor:
28.11.2016 u 20:30
0

STRAVIČAN VETAR ZAHVATIO BALKAN: Letelo IŠČUPANO drveće, BURA nosi SVE PRED SOBOM!

Prvi novembarski sneg već pada na Zavižanu, Medvednici, u Crnom Lugu, Čabru i Delnicama. Na Jadranu će duvati jaka i olujna bura, u podnožju Velebita s orkanskim udarima.

Prema informacijama Državnog hidrometereološkog zavoda u Hrvatskoj, danas će u prvom delu dana u unutrašnjosti države biti oblačno uz kišu, dok će u gornjim delovima biti susnežice i snega.

Prvi novembarski sneg već pada na Zavižanu, Medvednici, u Crnom Lugu, Čabru i Delnicama. Na Jadranu će duvati jaka i olujna bura, u podnožju Velebita s orkanskim udarima.

Iz hidrometereološkog zavoda javljaju da će sutra biti još hladnije, a prema informaciji HAK-a od jutros je zbog olujnog vetra za vozila otvoren samo autoput A1 i Jadranska magistrala. Zbog jakog vetra na Jadranskoj magistrali, kao i na autoputu A7 zabranjen je promet za autobuse na sprat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle.

Slab sneg takođe je pao u Gorskom kotaru, a ima ga i na deonicama puta A6 Rijeka-Zagreb. Zbog magle, susnežice i mestimičnih padavina vozačima se savetuje da prilagode brzinu i način vožnje uslovima na autoputevima i da održavaju sigurnosni razmak između vozila te da na put ne kreću bez zimske opreme.

Telegraf.rs
Foto: Twitter/NensyRFC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter