Izvor:
06.01.2017 u 04:20
0

Vatrogasci na terenu: Izbio požar u hotelu, evakuisano 100 ljudi!

U hotelu "Jezero" u Bohinju danas popodne izbio je požar, a vatrogasne službe su evakuisale oko 100 gostiju hotela i osoblje, prenose slovenački mediji.

Zbog požara intervencijske službe su zatvorile put od Ribičevog laza, a na lice mesta izašli su policija, spasilačke službe i vatrogasci.

Kako se navodi, gori gornji sprat hotela i krov zbog čega će objekat do daljeg biti zatvoren, a stanovnicima koji žive u kućama u okolini naloženo je da zbog dima i požara drže zatvorene prozore.

Mediji prenose da je gašenje požara izuzetno zahtevno, kao i da vatrogasci nise gas maske, ekipe se često smenjuju, a u akciju gašenja požara uključeni su i helikopteri.

Gosti hotela prebačeni su u obližnje hotele, a iako prema prvim podacima niko nije povređen, medicinske ekipe su u pripravnosti.

Hotel ima 71 sobu i pet apartmana, a među gostima je bilo građana Hrvatske, Srbije, Rusije, Nemačke, Austrije i Slovenije.

Požar su najpre primetili gosti hotela i o tome obavestili recepciju.

Uzroci požara su još nepoznati.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter