Izvor: Tanjug
26.05.2020 u 16:03
0

Kruzer uplovio u Dubrovnik, vratio Srbe zarobljene na brodovima za vreme korone

Kruzer „Karnival Breeze“ dovezao je u Dubrovnik pomorce koji su zbog novog virusa korona bili zarobljeni na brodovima, a među njima ima i državljana Srbije, objavio je danas portal Dubrovački dnevnik.

Pored držvljana Srbije, na brodu su bili i državljani Hrvatske, Crne Gore, BiH, Severne Makedonije, Slovenije, Albanije, Italije, Belorusije i Bugarske, i oni će u svoje zemlje biti prebačeni autobusima i čarter letovima.

OVO MORATE PROČITATI

NA DANAŠNJI DAN JE ISPISANA SRPSKA ISTORIJA: Slomljena je NATO STRELA, NIJE BILO PREDAJE!

DR DANICA GRUJIČIĆ OTKRILA NACIJI: KORONA virus je VEŠTAČKI izazvan, lečiće nas moji učenici!

FUDBALSKA LEGENDA: Zbog ožiljka su ga nazivali nakazom, imao je teško detinjstvo (VIDEO)

SNAŽAN URAGAN POGODIO RUSIJU: Nosio sve pred sobom, letele dizalice i krovovi (VIDEO)

KATASTROFA U NAJAVI: Narednih sedam dana u pojedinim mestima temperature jedva iznad nule!

Koordinator Međunarodne organizacije transportnih radnika u Hrvatskoj i pomoćnik glavnog sekretara Sindikata pomoraca Hrvatske Romano Perić rekao je kako je na brodu oko 1.100 ljudi.

Kako je rekao, organizovani su čarter letovi za pomorce za Italiju, Belorusiju i Bugarsku, a za ostale prevoz autobusom.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter