Izvor: Tanjug
31.05.2020 u 22:41
0

MENJAJU STAVOVE U SEKUNDI! VLADA CRNE GORE: Srbija i dalje NIJE NA SPISKU ZEMALJA za ulazak bez KARANTINA!

Crnogorska vlada ažurirala je večeras spisak zemalja u kojima je stopa aktivnih slučajeva Kovida-19 manja od 25 na 100.000 stanovnika, što je uslov za ulazak u Crnu Goru bez karantina, a na tom spisku nije Srbija, sa kojom će od ponoći biti otvoreni granični prelazi.

OVO MORATE ZNATI

ANA BRNABIĆ PORUČILA GRAĐANIMA DA NEMA RAZLOGA Za BRIGU: Srbija ide napred

SKANDAL! Migranti upali u CRKVU U BEOGRADU i opljačkali DVE VERNICE!

I CARINA OSTALA NEMA PRED OVIM PRIZOROM: Ovoliku količinu para niko nije očekivao kod bračnog para

JEZIVA ŽIVOTNA PRIČA NASTRADALOG MLADIĆA: Majka ga ostavila kao bebu, a sada poginuo u stravičnoj nesreći

TAČI PORUČIO: KURTI nastavlja patriotske PREVARE pogrešnim odlukama!

Sada se na spisku nalazi 131 zemlja, a „na listi više nisu Severna Makedonija i Irska u kojima je, nakon danas potvrđenih slučajeva, stopa porasla““, saopštio je crnogorski Institut za javno zdravlje, prenosi podgorički portal Antena M.

– Svesni smo da činjenice da su i pre ove prve faze popuštanja mera na granicama mnoge porodice dugo vremena bile odvojene i odsečene jedne od drugih. Ako smo svi zajedno uspeli ovoliko vremena da ostanemo strepljeni i spašeni, sigurni smo da nekoliko narednih dana ili sedmica, koliko će određenim državama biti potrebno da dostignu naše kriterijume, neće predstavljati veći napor niti žrtvu koju ćemo svi zajedno izneti ma sa koje strane granice bili – navodi se u saopštenju Instituta.

OBAVEZNO PROČITAJTE

FIZIČKI OKRŠAJ NA SRED ULICE: Napadnut SERGEJ TRIFUNOVIĆ!

KOBNA VOŽNJA KOŠTALA GA JE ŽIVOTA: Danas je sahranjen Stefan Petrović

ITALIJANI ĆE MOĆI U GRČKU NA MORE, ALI…

KOMŠIJE ZORANOVIH RODITELJA ŠOKIRANE: Znam tog doktora i on je dobar dečko

DAČIĆ NAKON ŠTO JE PRIŠTINA ZABRANILA UVOZ ROBE BEZ NATPISA „REPUBLIKA KOSOVO“: „Dijalog na respiratoru“

Crna Gora će u ponoć otvoriti sve granice sa Srbijom, koja nije na spisku država čiji građani mogu da uđu bez karantina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter