Izvor:
09.01.2017 u 18:02
0

Ogromna tuga u Beranama: Dečak preminuo od GRIPA!

Petnaestogodišnji dečak V.J. iz Berana preminuo je od, kako se sumnja, posledica gripa.

Direktor Opšte bolnice u Beranama, Budimir Dabetić, rekao je Televiziji Crne Gore da je dečak juče oko 17 sati prevezen u Urgentni centar te zdravstvene ustanove. Nažalost, kako je saopštio, pored svih napora, lekari nisu uspeli da spasu život dečaka.

"Uključene su sve mere reanimacije. S obzirom na to da se stanje stalno pogoršavalo, priključena je i mehanička ventilacija. Međutim, nažalost, pored svih sprovedenih mera u kojima su učestvovala po dva kardiologa i anesteziologa, došlo je do letalnog ishoda u 20.25 sati. Klinički nalaz budi na sumnju, na osnovu svih analiza, da se radi o infekciji, da li o virusnoj ili bakterijskoj, ne možemo tačno reći. S obzirom da je pored pluća bilo zahvaćeno i srce, verovatnije da se radi o virusnoj infekciji”, rekao je Dabetić.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter