Izvor: telegraf
01.07.2020 u 18:56
0

Crnogorci IZGLASALI zakon o ISTOPOLNIM BRAKOVIMA!

Za usvajanje  Predloga zakona o istopolnom partnerstvu, bila je potrebna podrška 41 poslanika, a danas je izglasan glasovima 42 poslanika

Zakon o životnom partnerstvu lica istog pola izglasan je danas je u Skupštini Crne Gore.

Za usvajanje  Predloga zakona o istopolnom partnerstvu, bila je potrebna podrška 41 poslanika, a danas je izglasan glasovima 42 poslanika, javljaju Vijesti.

OVO MORATE PROČITATI

POSLEDNJI PUCANJ za Bobanu: Jasna Šekarić se na DIRLJIV način oprostila od Bobane!

KCV NAJSTROŽE OSUDIO ponašanje doktorke koja se RASISTIČKI ponela prema studentkinji!

ODLAZAK ŠIPTARSKOG LOBISTE Kraj američkog MANIPULATORA otvorio VRATA PAKLA ZA PRIŠTINU!

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIO O KORONI: Stanje u Beogradu je GORE NEGO BILO GDE U SRBIJI

Iz organizacije LGBTI  forum progres su usvajanje zakona ocenili kao istorijski korak u borbi za ljudska prava LGBT osoba u Crnoj Gori.

Kako ističu nevladine organizacije LGBT Forum Progres i LGBTIQ Socijalni Centar, usvajanjem Zakona, koji prošle godine nije imao potrebnu većinu glasova, ispisana je nova stranica istorije crnogorskog LGBTI pokreta i poslata je jasna poruka da građanska većina u Crnoj Gori stoji uz one koji su do danas bili obespravljeni i nevidljivi u očima zakona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter