26°C

Beograd

GOLE fotografije profesora uznemirile čitav Balkan: Njegova odbrana pred POLICIJOM će vas zaprepastiti! FOTO 18+

Dobojska policija istražuje kako su se na društvenim mrežama pojavile nage fotografije Sandija Božičkovića profesora Saobraćajne i Elektro škole iz Doboja.

U CJB Doboj navode da se istraga provodi u saradnji sa tužilaštvom, te da su za slučaj saznali iz priča građana i medijskih natpisa.

-Ispao sam naivan i to se ne može promeniti. Dva meseca smo se dopisivali. Sve sam rekao u policiji. Žao mi je zbog svega - kratko nam je izjavio Sandi Božičković.

Njegove fotografije objavljene su u sredu u grupi „Dnevna doza Doboja“, odakle su skinute nakon sat vremena. Autor grupe je potom napisao da su neprimerene fotografije uklonjene kako bi se izbegla krivična odgovornost.

-Preko članova smo dobili informaciju da su slike prosleđene MUP i da je profesor prijavljen. Sada nam ostaje da čekamo epilog slučaja - napisao je autor grupe.

U Doboju se uveliko spekuliše da su fotografije „procurile“ nakon što ih je sam Božičković poslao devojci sa kojom se dopisivao. To je indirektno potvrđeno i u školi u kojoj je Božičković zaposlen, gde navode da su proveli odgovarajuću zakonsku proceduru. Identitet osobe sa kojom se dopisivao je poznat i reč je o osobi rođenoj 1988. godine.

Božičkovićeve kolege pretpostavljaju da je za „ljubavnu prepisku“ iskorišten lažni identitet, te da je čitava priča unapred organizovana sa namerom da se profesor diskredituje. Moguće da su lažni profil napravili i učenici.

Blic.rs
Foto:Facebook

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar