7°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Alo.rs

IMAJU RAZLOG: Grci neće u Hrvatsku!

Grčka kompanija Ejdžijan erlajns (Aegean Airlines), član Star alijanse (Alliance) otkazala je sve letove planirane ove godine za Hrvatsku zbog slabe potražnje, prenosi SeeBiz.

Grčka aviokompanija je ranije najavila letove iz Atine od septembra prema tri hrvatske vazdušne luke, Dubrovnik, Split i Zagreb.

Ejdžijan erlajns je pre izbijanja pandemije planirao letove ka Hrvatskoj, ali je njihov početak bio odložen za septembar, a sada su svi letovi prema Hrvatskoj otkazani za ovu godinu.

OVO MORATE ZNATI

CRVENI METEO-ALARM NA SNAZI U SRBIJI! Evo gde će biti NAJGORE

MILA IZDAJU I NAJBLIŽI! Predsednik mladih DPS otkačio gazdu i stao uz Srbe! (FOTO)

VRANJANKA POBEDILA KORONU: Marijana bez problema RODILA ZDRAVU DEVOJČICU

LJUBAV U DOBA KORONE TOPI I NAJTVRĐA SRCA: Zajedno su pobedili i smrtnosnu zarazu!

U OVAJ KINESKI PODZEMNI GRAD STAJE CELA SRBIJA: Izgradnju je naredio Mao, a evo zbog čega je VAŽAN! (VIDEO)

Linije prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku trebalo je da saobraćaju sa manjim brojem letova sedmično u odnosu na prošlu letnju sezonu, ali zbog slabe potražnje kompanija je u potpunosti otkazala letove na linijama ka Hrvatskoj i ne namerava da ih pokrene ove godine, javio je Croatian Aviation.

Time su vazdušne luke u Splitu i Zagrebu ostale bez direktne veze s glavnim gradom Grčke.

Croatia Airlines saobraća na liniji Zagreb - Atina sa zaustavljanjem u Dubrovniku, pa let između dva glavna grada nije direktan.

Letove na linija Zagreb - Atina (preko Dubrovnika) Croatia Airlinesa nastavlja tri puta nedeljno svakog utorka, četvrtka i nedelje avionima tipa DashQ400, kapaciteta 76 putnika.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar