Izvor: Tanjug
20.10.2020 u 14:48
0

U Republici Srpkoj maske obavezne i na otvorenom!

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj, Štab za vanredne situacije doneo je meru obaveznog nošenja maski i na otvorenom.

Na privatnim proslavama zabranjuje se okupljanje za više od 10 osoba, zabranjena je muzika uživo u ugostiteljskim objektima, a rad od kuće je preporučen svuda gde je to moguće.

To je nakon sednice Republičkog štaba saopštio ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ POSLE SASTANKA SA DAČIĆEM: Samo ujedinjena Srbija biće snažnija i uspešnija

O NJEMU PRIČA CELA SRBIJA: Pogledajte čime SVEŠTENIK ide da sveti vodicu! (VIDEO)

POZNATA ATLETIČARKA OČAJNA: Imam 38 godina, a nikada nisam VODILA LJUBAV! (FOTO)

RODILA SE LJUBAV NA PRVI POGLED: Uspešna misija provodadžije (VEČERAS, 21.55)

Ova mere se, kazao je, ne odnosi na decu mlađu od sedam godina, osobe sa posebnim potrebama koje ne mogu same da skinu masku i za vreme sportskih aktivnosti.

Građanima je upućen još jedan apel da poštuju mere zaštite i usklade svoje ponašanje nošenjem maski u zatvorenomi na otvorenom prostoru i izbegavanje svih javnih okupljanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter