Izvor:
06.02.2017 u 22:56
0

KOSOVO se NAORUŽAVA: Veselji: Stvaramo svoju VOJSKU!

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji danas je izneo tvrdnju da će kosovska vojska biti uskoro formirana i smatra da je važno investiranje u oružane snage i to u saradnji sa međunarodnom zajednicom, prenose prištinski mediji.

– Proces odlučivanja u skupštini o transformaciji nije toliko važan koliko je važno investiranje u oružane snage, kako bi se snabdele potrebnim oružjem, a to je moguće samo kroz saradnju sa međunarodnim zajednicom – rekao je Veselji.

On je, prema pisanju medija, naveo da će kosovske vlasti preduzeti sve institucionalne akcije u partnerstvu.

– O tome sam razgovarao i u Pentagonu, kosovska vojska je realnost koja će ubrzo biti realizovana", tvrdi Veselji.

On je izneo i komentar o pograničnoj demarkaciji sa Crnom Gorom i Zajednici srpskih opština, rekavši da su to "veoma važni procesi" za Kosovo.

Veselji je, takođe, pozdravio uklanjanje zida u Severnoj Mitrovici, poručivši svim građanima da više neće biti zidova na Kosovu, uključujući sever.

Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter