Izvor:
16.02.2017 u 09:29
0

Masovna tuča migranata i Spužana: Policija morala da puca!

Masovna tuča azilanata i meštana Spuža, naselja kraj Podgorice, gde je smeštena zgrada Prihvatilišta za azilante, crnogorska policija prekinula je pucnjem u vazduh.

Meštani Spuža su se sukobili sa azilantima zbog incidenta koji se dogodio noć ranije, kada su stranci nasrnuli na starijeg meštanina.

Incident se dogodio posle podne, nedaleko od zgrade Prihvatilišta za strance.

Akteri obračuna su rekli za crnogorske elektronske medije dve verzije – azilanti su tvrdili da je tuča počela jer su meštani, kako su naveli, rasisti, napali jednog Pakistanca, dok druga strana tvrdi da je sukob izbio zbog konstantnih krađa stranaca.

Više osoba prošlo je sa lakšim povredama, a Pakistanac je navodno zadobio teške povrede glave.

Iz crnogorske Uprave policije je rečeno da obračun nije bilo moguće prekinuti bez pucnja upozorenja, jer su se meštani i azilanti oglušili na naredbe izdate pre toga.

Pre nego je policija smirila strasti, azilanti su blokirali saobraćaj na putu Danilovgrad-Podgorica.

Ostanite uz happytv.rs za više informacija.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter