Izvor:
23.02.2017 u 03:08
0

Kancelarija OHR prati situaciju: ZABRINUTI SMO ZA STANJE U BOSNI!

Kancelarija visokog predstavnika u BiH (OHR) i Savet za sprovođenje mira pažljivo prate razvoj događaja u zemlji i imaju isti pristup za sva osporavanja Dejtonskog sporazuma, saopšteno je iz OHR koji je odbacio kritike i optužbe iz Beograda.
Visoki predstavnik je više puta istakao da su istina i pravda od ključne važnosti za proces pomirenja i budućnost ove zemlje, kazali su u OHR-u, prenosi regionalna tv N1.
-Istovremeno, visoki predstavnik je izrazio zabrinutost zbog eventualnih političkih posledica i negativnih reakcija koje mogu proizaći iz zahteva za reviziju presude u predmetu koji je BiH pokrenula protiv Srbije pred Međunarodnim sudom pravde", navodi se u saopštenju.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/dodik-vucic.jpg?m=1473510186
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ranije danas da ga boli glava od dvostrukih aršina međunarodne zajednice, ali da je Srbija svesna realne situacije u svetu i da mora da ima dobre odnose sa tim zemljama.

Vucicć je, odgovarajući na pitanja novinara posle sastanka sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i članom Predsedništva BiH Mladenom Ivanićem, ukazao na činjenicu da je međunarodna zajednica uvek "veoma zabrinuta kada je neko drugi kriv, ali kada niko nije kriv, onda su Srbi krivi".

Foto: Printscreen Twitter/Sputnik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter