Izvor:
23.02.2017 u 17:05
0

BUGARSKI OBAVEŠTAJCI U STRAHU OD SRBIJE: Beograd se naoružao, postali su glavni na Balkanu!

Nekadašnji šef bugarske obaveštajne službe, general Kirčo Kirov rekao je da Srbija postaje regionalni vojni faktor.

On kaže da dok Bugarska, kao članica NATO, ima problem sa naoružavanjem, Srbija od Rusije dobija besplatno moderno naoružanje.

Kirov je za bugarski Radio Fokus ocenio da se tenzije između NATO i Rusije razvijaju opasno blizu Bugarske i da će nesumnjivo uticati na situaciju u regionu. Prema njegovim rečima, Rusija operacije NATO u Crnom moru smatra agresivnim i uzvratiće.

– Očigledno je da je ovo igra nerava, koja će biti nastavljena i u budućnosti. Možemo samo da se nadamo da su živci na obe strane dovoljno jaki i izdržljivi, i da neće biti daljeg razvoja i provokacija, koji bi izazvali vojni sukob -rekao je Kirov.

http://images.happytv.tv/var/resizes/DRUSTVO/vojska-srbije.jpg?m=1486300795

On je dodao da zbog ove opasne situacije u svojoj neposrednoj blizini, Bugarska mora pažljivo da prati razvoj događaja i da posebnu pažnju posveti vojsci.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/ruski-avioni.jpg?m=1464398937

Kirov je rekao da je očigledno da se Rusija oslanja na Srbiju i da je tako oduvek bilo, dodajući da je ispalo da je Srbija okružena zemljama članicama NATO, ali da prima vojnu pomoć od Rusije.

– Bugarska, kao članica NATO, ima problema sa ponovnim naoružavanjem, a Srbija prima modenu borbenu opremu besplatno, kao i moderne avione i projektile. Srbija postaje regionalni faktor u vojnom smislu – rekao je Kirov.

http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/vojni-helikopter.jpg?m=1471677684

Kirov je rekao da je očigledno da se Rusija oslanja na Srbiju i da je tako oduvek bilo, dodajući da je ispalo da je Srbija okružena zemljama članicama NATO, ali da prima vojnu pomoć od Rusije.

Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Pritnscreen/ Twitter/Kataeb_Eng , Twitter/Saliha Eren

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter