Izvor:
23.02.2017 u 21:20
0

Zakuvalo se: BOSNA PREDALA TUŽBU ZA GENOCID PROTIV SRBIJE!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Mladen_Ivanic.jpg?m=1474372098

Agent BiH u Međunarodnom sudu pravde u Hagu Sakib Softić danas je predao zahtev za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije za agresiju i genocid. Softić je zahtjev predao u pratnji šef bosanskohercegovačkog ekspersknog tima koji je radio na prikupljanju dokaza za reviziju presude po tužbi BiH Dejvida Šefera i holandskog advokata Fona van den Biesena.

Što se tiče daljnjih procedura, Međunarodni sud pravde u Hagu proveriće činjenice i rokove, a zatim uputiti zahtev BiH Srbiji.

Vanredna sednica Predsedništva BiH prekinuta je danas, a predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da odluka o revizije tužbe nije doneta.

-Sednica je održana u 12 sati, međutim gospodin Izetbegović nije bio za to da se izjašnjavamo o tome da li će BiH podneti zahtev za reviziju presude i nije želio da o tome odlučuje, te je napustio je sednicu. Jednako tako, sa željom da ne doprinosi razjedinjavaju, napustio je i Dragan Čović -, kazao je Ivanić u obraćanju javnosti.

Prema njegovim rečima, to je bio poslednji pokušaj da se funkcionisanje BiH vrati u institucije sistema.

Dodao je i da se boji da se ovim ušlo u jednu duboku krizu i u vrhunac vaninstitucionalnog delovanja, te da je vrlo teško kazati šta će se dešavati u budućnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter