7°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Alo.rs

BIJELJINA: Tokom pretresa policija pronašla veću količinu municije!

Pretres je izvršen pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Pretresom vikendice i drugih prostorija koje koristi lice N.M. na području Janje kod Bijeljine policija je danas pronašla veću količinu vojne municije i opreme (uniforme, panciri, šljemovi i kape), a čije izrađivanje, nabavljenje, nošenje ili držanje građanima nije uopšte dozvoljeno, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

VESTI DANA

SAOPŠTENJE IZ KABINETA: Patrijarh Porfirije u IZOLACIJI!

POLICIJSKI ČAS ZA VIKEND? Nova sednica Kriznog štaba u petak!

NOVI KORONA PRESEK: Preminulo 16 ljudi!

SNIMA SE "DECA KOZARE"? Zafranović doneo Dodiku projekat o stradanju srpske dece!

USKORO PROBNI TEST MATURE: Poznat DATUM održavanja, i POSTUPAK

U saopštenju se navodi da su službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa Graničnom policijom BiH izvršili pretres vikendice i drugih prostorija koje koristi lice N.M. s ciljem sprečavanja nelegalnog posedovanja i prometa oružja i minsko-eksplozivnih sredstava.

Pretres je izvršen pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini, a pronađena municija i vojna oprema su oduzeti.

Policija nastavlja dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju predmeta nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, dodaje se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar