Izvor:
26.02.2017 u 01:31
0

TRAGEDIJA: Krenuo na ženin grob, pa umro za volanom!

Meštani vinkovačkog Novog Sela u petak prepodne su u šoku promatrali dramatično spasavanje života 62-godišnjaka.

Naime, vozač "opel kadeta" iz Privlake vozio se kroz Novo Selo prema obližnjem groblju. Tu mu je, pre nekoliko meseci, pokopana supruga koja je umrla od raka i čiji je grob nesrećni muškarac često obilazio.

Nosio je cveće i palio sveće na grobu. To je nameravao da učini i ovog kobnog dana. No, dok je vozio automobil, odjednom mu je pozlilo. Nije više mogao da vozi, pa je naglo skrenuo s puta i upao u mali kanal s druge strane ulice.

Kako se vozač nije pomerao, meštani koji su uočili saobraćajnu nesreću, pozvali su policiju, a potom i Hitnu pomoć.

– Izvadili su ga iz automobila, ali nije pokazivao znake života. Dali su mu infuziju i jedan je doktor počeo da ga reanimira. To je trajalo dugo, gotovo pola sata. No nakon nekog vremena rekli su da je umro i da mu nema spasa. Mi smo to sve u šoku gledali. Neki od nas u selu ga i poznaju jer znamo da tu ima rodbinu, supruginu porodicu. U međuvremenu mu je došao i sin, koji je rekao da je on zapravo išao na groblje i da je verovatno dobio srčani udar dok je vozio – kaže jedna od žena ispred čije kuće se odigralo dramatično spašavanje, a prenosi portal "24 sata.hr".

Iz PU vukovarsko-srijemske potvrdili su događaj i rekli kako vozač nije umro od posledica saobraćajne nesreće, nego prirodnom smrću.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter