Izvor:
05.03.2017 u 01:35
0

HOROR NA DEPONIJI U HRVATSKOJ: Stanovnik Hvara pronašao kovčege sa KOSTIMA!

U Opštini Stari Grad na Hvaru na smetlištu u petak oko 15 sati građanin se šokirao kada je pronašao kovčege s posmrtnim ostacima nekoliko ljudi. Odmah je pozvao policiju koja je izašla na teren.

Nekoliko raspadnutih kovčega s ljudskim kostima pronađeno je na deponiji otpada kod Starog Grada na Hvaru.

Policija je dojavu dobila u petak oko 15 sati od slučajnog prolaznika koji je primetio ostatke.

Reč je o tri ili četiri kovčega, ali je teško proceniti jer su u komadu ostali samo limeni ulošci dok je drveni deo kovčega potpuno raspadnut, a sve je bilo prekriveno blatom i muljem.

Navodno je meštanka Hvara naručila čišćenje stare grobnice s mesnog groblja tokom koje su grobari odlučili da se reše kovčega.

Policija je napravila uviđaj, a o svemu je obavešteno i nadležno Državno tužilaštvo, kao i sanitarna inspekcija te inspekcija zaštite okoline.

Naime, tek treba da se utvrdi da li su novi vlasnici grobnice uopšte imali dozvolu za čišćenje, a ukoliko nisu, odgovaraće za kazneno delo povrede mira pokojnika. Ljudske posmrtne ostatke preuzelo je pogrebno preduzeće Lovrinac te su ih prevezli na Odsek patologije splitske bolnice kako bi se napravila obdukcija.

24sata.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter