Izvor:
29.03.2017 u 15:42
0

BLOKADA U LEPOSAVIĆU: Zaustavljen konvoj sa Vučićevim pristalicama!

Više od 60 autobusa sa Srbima koji su se uputili na miting podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću u Leposavić zaustavljeno je južno od Ibra.

Kako je Tanjugu rečeno u pokrajinskom odboru Srpske napredne stranke, oko 3.000 ljudi je sprečeno da prođe prema Leposaviću.

Putevi su, prema prvim informacijama, blokirani u blizini Novog Brda, Velike Hoče, Štrpca i Goraždevca.

U Leposaviću je za danas zakazan predizborni miting Srpske napredne stranke na kojem će govoriti, kako je ranije najavljeno, potpredsednik SNS Marko Đurić i članovi Predsedništva SNS Nikola Selaković i Bratislav Gašić.

Poslanik Srpske liste u Skupštini Kosova Bojan Mitić izjavio je da su pripadnici Kosovske policije danas na dva mesta zaustavili autobuse sa Srbima koji su krenuli na miting u Leposavić, koji se održava povodom predsedničkih izbora.

Mitić je rekao da je policija autobuse koji se kreću iz enklava južno od Ibra zaustavila na dva mesta u blizini Miloševa, a kod Vučitrna. Osim autobusa zaustavljaju i putnička vozila.

On nije mogao da kaže koliko je autobusa i vozila zaustavljeno ali je ocenio da je taj "demokratski čin Kosovske policije prevršio svaku meru".

Predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u utorak da neće ići na miting u Leposavić na Kosovu.

b92.net
Foto:
Twitter/LVetevendosje, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter