Izvor:
27.05.2016 u 21:42
0

MAKEDONSKI OBRT: Ivanov poništio SPORNU ABOLICIJU!

Makedonski predsednik Ðorđe Ivanov objavio je danas da je doneo odluku o poništenju pomilovanja za 22 osobe zbog toga što su, kako je objasnio, svi oni politički eksponirana lica.

U saglasnosti sa Zakonom za dopunu zakona o pomilovanju, doneo sam odluku o poništenju odluke o aboliciji, odnosno oslobađanju od postupka gonjenja za sva politički eksponirana lica, ukupno 22 – kazao je Ivanov u obraćanju u predsedničkoj vili "Vodno", a prenela MIA.

Ivanov je objasnio da sva druga lica koja su abolirana 12. aprila, u skladu sa zakonskim izmenama, imaju mogućnost da lično podnesu zahteve za poništenje odluka o njihovoj aboliciji.

Nijedan političar nije iznad zakona. Nijedan političar nije nedodirljiv. Naprotiv, svako će odgovarati za svoje postupke – rekao je Ivanov.

Tanjug
Foto: Twitter/ANADOLU AGENCY (AL)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter