Izvor:
14.04.2017 u 21:58
0

SLOVENCI NAMERNO PRAVE GUŽVE NA GRANICI?!

http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/granice-jacanje.jpg?m=1468575429

Velike gužve na granici sa Slovenijom mogle bi biti manje. Naime, Slovenija poštuje novu šengensku uredbu i detaljno proverava svaku osobu koja prelazi preko graničnog prelaza.
Informacije do kojih je index neslužbeno došao govore da su na hrvatskom graničnom prielazu Rupa otvorene dve trake za prolaz vozila, dok je na slovenskoj strani otvorena samo jedna traka.

Nezadovoljni sporošću prelaska granice, čitatelji javljaju kako se stvara gužva jer se čeka na slovenskom graničnom prelazu na kojemu je u samo jednoj traci veći broj vozila, kako onih koji imaju prolaz tako i onih koji bi u nekim ranijim vremenima bili poslani "na stranu" pa bi se kontrola tih vozila obavljala tako da ne smetaju ostalima. Sada svi čekaju u istoj koloni, satima.

http://images.happytv.tv/var/resizes/DRUSTVO/granice-guzve.jpg?m=1468837520

Iz policijske uprave Primorsko-goranske za hrvatski portal Index.hr potvrđeno je da su na graničnom prijelazu Rupa, na ulazu u Hrvatsku, trenutno otvorene dvije trake, no da je za izlaz iz Hrvatske otvorena samo jedna traka.
Čak se i na nadzornim kamerama o stanju na prometnicama HAK-a vidi da, iako trenutno nema gužve na Rupi, i najmanja zadržavanje na prostoru između Hrvatske i Slovenije može smetati ne samo onima koji granicu prelaze, već i hrvatskoj Graničnoj policiji kojoj su službena vozila parkirana upravo na prostoru između slovenskog i hrvatskog prijelaza.
Zašto slovenska granična policija radi samo s jednom prometnom trakom teško je proceniti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter