Izvor:
27.04.2017 u 14:10
0

UBICA IZ ŠIBENIKA PRESUDIO SEBI: Stavio pištolj u usta, kraj opsade kakva se ne pamti!

Policija je u sredu, u kasnim večernjim satima, pronašla osumnjičenog Borisa Luketu osumnjičenog da je počinio trostruko ubistvo nedaleko od kuće u kojoj su se poslepodne dogodila ubistva.

Policijska opsada je trajala oko četiri sata, a tada se osumnjičeni upucao pa je povređen prevezen u bolnicu.

Uprkos višesatnom pregovaranju, osumnjičeni je stavio pištolj u usta iz kojeg je u 0:40 sati došlo do opaljenja. Iako su policijski službenici pokušali da ga spreče upotrebom elektrošokera, nisu uspeli, navodi se u saopštenju.

S povredama u predelu glave, Luketa je prevezen u bolnicu u Šibenik, gde daje znakove života.

U jučerašnjem krvavom obračunu u Brodarici kod Šibenika ubijen je bračni par i bivši telohranitelj "kralja zagrebačkog podzemlja".

Tri osobe su pronađene mrtve, dve u porodičnoj kući i jedna u automobilu, objavila je šibenska policija, koja je potom blokirala celo šire područje Šibenika.

U kući su pronađeni mrtvi muškarac i žena, a nedaleko od te kuće u privatnom automobilu još jedan muškarac.

Prema prvim informacijama, likvidirani su Hakija Keranović (70) i njegova supruga Milka, dok je u automobilu ispred njihove kuće pronađeno beživotno telo Ivana Bajića Pajde, bivšeg telohranitelja Zlatka Bagarića, "nekrunisanog kralja zagrebačkog podzemlja", pišu hrvatski mediji.

Kao mogući motiv spominje se navodno pozamašno novčano dugovanje mlađeg sina Keranović Borisu Luketi, ali i Bajiću, inače ocu dvojice problematičnih kik boksera.

Izvor: dnevnik.hr, 24sata.hr
Foto: TWitter/Portal_Istina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter