Izvor:
22.06.2017 u 14:17
0

ZAJEDNO PROVODILE RASPUST: Devojka na smrt izbola sestričinu!

Sara Č. (14) podlegla je povredama u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice.

Hrvatska policija uhapsila je devojku (27) iz Zatona Obrovečkog zbog sumnje da je na imanju svog oca nožem ubila svoju sestričinu Saru Č. (14) iz Zadra. Zločin se dogodio u utorak ujutru, a devojčica je podlegla povredama na putu do bolnice.

Kako pišu hrvatski mediji, devojčica je, kao i svake godine, došla kod ujaka na imanje da tu provede raspust. Kobnog jutra Saru je, iz za sada nepoznatih razloga, napala sestra od ujaka i zadala joj nekoliko uboda nožem. Iako su lekari sve pokušali da spasu devojčicu, ona je preminula u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice.

Policija je odmah uhapsila osam članova porodice koji su bili na imanju. Dvoje članova porodice sinoć je pušteno na slobodu, dok je njih šestoro i dalje u pritvoru. Devojka koja je osumnjičena da je počinila zločin biće saslušana danas u Tužilaštvu u Karlovcu.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter