Izvor:
27.06.2017 u 21:38
0

„LJUBAV NIKAD NEĆE PRESTATI“: Mladenci rasplakali svatove, niko nije ostao ravnodušan na njihovu priču! (VIDEO)

Matija i Petra venčali su se pre nekoliko dana. Video sa njihovog venčanja raširio se društvenim mrežama i izazvao veoma emotivne reakcije svih onih koji su ga pogledali.

Matija i Petra nisu obični mladenci. Njih dvoje dolaze iz Hrvatske, iz mesta Koprivnica. Ljubavna priča ovog para je veoma posebna, zbog iskušenja kroz koje su oboje prošli i teškoća koje su prebrodili.

Matija je prošle godine završio nakon nesreće u invalidskim kolicima, a Petra je sve vreme brinula o njemu. Njih dvoje su zaista pokazali da je ljubav jača od svih prepreka i iskušenja. Kada pogledate njihov dirljivi video, biće vam jasno o čemu vam govorimo.

Tokom venčanja, čiji početak protiče uz zvuke pesme ,,Ljubav nikad neće prestati," vidimo mnogo suza i radosti u maloj crkvi. Suze su krenule mladencima, a zatim i gotovo svim gostima na ovom obredu.

Pogledajte i sami zašto je preko 600 000 ljudi pogledalo ovaj video. Sigurni smo da su svi oni pustili suzu. Bar jednu..

Izvor: likemag.com
Foto: Facebook/Division

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter