Izvor:
17.07.2017 u 20:16
0

„MEDUZA“ BESNI PO GRČKOJ: Kiša, grad i SNEG u julu, TURISTI izbacuju VODU IZ HOTELA !

Gosti iz Srbije, koji su odseli u hotelu "Despotiko" na Sitoniji, evakuisani su danas iz hotela zbog reke koja se izlila i poplavila ceo kraj. Kako kažu, hotelu trenutno ne može da se priđe od vode.

Pale su velike količine kiše za poslednjih 12 sati na Sitoniji, između Nikitije i Torinija. Na putevima ima i odrona, kamenja i drveća, pa se saobraćaj odvija usporeno. Hotel "Despotiko" u kojem se nalazilo oko 20 naših turista je evakuisan. Potpuno je potopljen jer se reka izlila i u hotel, koji se nalazi odmah pored plaže. Deo grupe kojima je ostalo nekoliko dana do kraja odmora krenuli su nazad za Srbiju, a ostalima tražimo smeštaj u drugim hotelima i apartmanima. U kontaktu smo sa njima, trudimo se da svima pomognemo – kaže Uroš Đukić iz turističke agencije .

Kako ističe Đukić, prema prognozama u Grčkoj prestanak padavina se očekuje do večeras.

izvor/dnevno.rs

foto/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter