Izvor:
19.07.2017 u 13:33
0

DRAMATIČNO U BIH: Vatra na Čvrsnici guta sve pred sobom, vatrogasci traže pomoć iz vazduha!

Požar na Cvrsnici proširio se prema Sljemenu i preti velika opasnost da se proširi i na plato Čvrsnice gde se nalazi borova šuma, saopšteno je danas iz Civilne zaštite opštine Jablanica.

Vatrogasci i Civilna zaštita Jablanice su i juče poslali zahtev za helikopter Oružanih snaga, ali on je već bio angažovan u Ljubinju.

Radnici Javnog komunalnog preduzeća Jablanica, u saradnji sa Službom civilne i protivpožarne zaštite, juče ujutro vršili su aktivnosti probijanja i pročišćavanja protivpožarnog puta, da bi, ukoliko se požar proširi prema deponiji Bukova, mogli ga i neutralisati.

Ponovo se pojavilo desetak vatrenih čvorišta iznad regionalnog puta Jablanica-Posušje, koja su zadnja dva dana mirovala usled pada temperature.

Na svom Fejsbuk profilu poznati fotograf Dženad Džino je objavio tužan status i objavio fotografije Čvrsnice od sinoć.

Izvor: tanjug.rs/kurir.rs
foto:Twitter/World Air Photo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter