Izvor:
30.07.2017 u 17:57
0

CRNA GORA: Blokada ulica i vazdušnog saobraćaja zbog Pensove posete!

Tokom posete potpredsednika SAD Majka Pensa 2. avgusta, u Podgorici se očekuje potpuna obustava saobraćaja na trasama njegovog kretanja, a najavljeno je da će i vazdušni saobraćaj biti zatvoren na nekoliko sati, čim Pens sleti u Podgoricu.

Kako se navodi, potpredsednik SAD, njegova supruga Keren i američka delegacija najverovatnije će biti smešteni u hotelu "Hilton", a razgovori Pensa sa predsednikom i premijerom Crne Gore Filipom Vujanovićem i Duškom Markovićem odvijaće se u Vili "Gorica", prenosi RTCG.

Za to vreme, Pensova supruga Keren obići će farmu meda jedne domaće porodice, a obići će i Skadarsko jezero, saopšteno je ranije iz Bele kuće.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter