Izvor:
08.08.2017 u 14:12
0

PIJANI BOSANAC ŠOKIRAO NEMAČKU POLICIJU: Pozvao broj za hitne slučajeve, a kad su došli nisu mogli da veruju šta traži od njih!

U nedelju rano ujutro, u 01:03, policijski broj za hitne slučajeve u nemačkom Tubingenu pozvao je 36-godišnji državljanin BiH.

Policiji nije želeo da otkrije kakav problem ima, nego je dramatično poručio da to “ne može reći preko telefona”.

Policijska patrola uputila se na mesto odakle je zvao Bosanac kako bi utvrdila činjenice. Kada su stigli u Železničku ulicu u Tubingenu, odakle je došao poziv, policajci su ostali zapanjeni ugledavši muškarca u alkoholisanom stanju.

Bosanac im je rekao da je njegov problem – to što mu “hitno treba prevesti jedan dokument”.

Policajci su se udaljili objasnivši mu da to nije razlog za poziv za hitne slučajeve, no tek tada je počela tortura. Pijani 36-godišnjak je bukvalno svaki minut zvao broj za hitne slučajeve, da se na kraju policija vratila do njega i oduzela mu mobilni telefon.

Protiv državljanina BiH biće pokrenuta i krivična prijava zbog zloupotrebe poziva za hitne slučajeve.

Radio Sarajevo.ba
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter