Izvor:
12.08.2017 u 17:57
0

NOVI POŽAR u Nacionalnom parku „Lovćen“ na Cetinju!

Novi požari na području Cetinja izbili su u Nacionalnom parku "Lovćen" i na Bukovici, saopšteno je iz Gradske uprave Cetinja.

Najveći požari juče su bili na lokacijama iznad Bajica i prema Lovćenu, a danima gori i prema Ćeklićima, kod Trešnjeva i u naselju Građani, javljaju crnogorski mediji.

Gradska uprava apelovala je da građani ne pale vatru na otvorenom prostoru i da vode računa o vremenskim i drugim okolnostima koje utiču na nastanak i širenje požara.

Pripadnicima Službe zaštite, koji više od mesec dana u ekstremnim uslovima i uz nadljudske napore štite teritoriju Cetinja od požara izazvanih ljudskim faktorom, juče su se pridružile kolege iz Budve i Kotora.

Gašenje požara na području Cetinja otežavali su visoka temperatura, jak vetar i nepristupačan teren, pa su iz Gradske uprave apelovali da građani, koji su u mogućnosti, pomognu pripadnicima Službe zaštite.

Tanjug.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter