Izvor:
21.08.2017 u 01:21
0

TUČA U BARU: Crnogorski funkcioner pretukao srpskog turistu!

Predsednik crnogorske Agencije za elektronske komunikacije i poštansku delatnost Šaleta Đurović išamarao je državljanina Srbije na plaži u Baru.

Podgoričke "Vijesti" pišu da se Đurović sukobio sa Aleksandrom Krstićem, a obojica su dobila novčane kazne pred Sudom za prekršaje u Budvi.

Srpski državljanin je proglašen krivim za vređanje na javnom mestu i kažnjen je sa 105 evra, dok će Đurović morati da plati 350 evra zbog fizičkog napada na javnom mestu – šamar i tri udarca pesnicom.

Sukob njih dvojice počeo je u petak oko 13:30 prepirkom oko zaklanjanja pogleda na more Đuroviću, zato što je Krstić "postavio veliki peškir na suncobran" ispod koga su bile njegova supruga u šestom mesecu trudnoće i sedmogodišnja ćerka.

Verbalni spor je doveo do toga da Đurović zbog, kako je kazao, uvredljivih reči koje su mu bile upućene pred suprugom, ošamari, a potom i pesnicom udari Krstića.

Krstić, čijoj je porodici ovo bio finalni dan letovanja u Baru, nakon toga je pao na zemlju, a kada se pridigao, pozvao policiju. Osoblje na plaži je odmah pritrčalo i razdvojilo Đurovića od Krstića, kojem je ukazana prva pomoć.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter